CALITATEA ȘI PERFORMANȚA LA UN PREȚ ACCESIBIL

CONFAST LOGISTIC SRL este unul dintre cei mai importanți furnizori de solutii transport marfa pentru aprovizionarea de la capăt la cap. Combinăm transportul international intercontinental cu servicii transport marfa complete de logistică cu valoare adăugată și servicii de lanț de aprovizionare.

Optimizăm toate activitățile legate de informațiile, fluxul material și financiar. Oferim soluții end-to-end integrate la nivel global, adaptate cerințelor managementului lanțului de aprovizionare al clienților noștri, cu un angajament special față de cerințele specifice industriei.

Transport rutier

CONFAST LOGISTIC SRL rețeaua globală este bine poziționată și calificată pentru a vă ajuta compania să dezvolte programe eficiente și personalizate interne și transfrontaliere pentru a vă distribui bunurile. Specialiștii noștri din domeniul drumurilor vă vor asigura excelența operațională, precum și soluțiile eficiente din punct de vedere al costurilor, care vă vor satisface nevoile în ceea ce privește timpul de tranzit.

Depozitare

Modelul nostru de operare ușor de utilizat ne permite să alegem subcontractanții calificați corecți pe diverse cerințe ale clienților, cu accent pe respectarea, siguranța, securitatea, profesionalismul și conducerea de mediu.

Platforme Multiple

Oferim diferite multiple platforme de transport national si international. Reteaua noastra de transport national si international are puterea de a ajuta companiile sa creasca - bazata pe anii de experienta si influentata de nevoile in schimbare ale clientilor nostri. Specialiștii noștri vor asigura excelență operațională, precum și soluții rentabile.

Dispecerat

CONFAST LOGISTIC SRL este unul din cei mai mari furnizor de servicii de transport national si international din Romania. În 2016, CONFAST LOGISTIC SRL a efectuat peste 500 de transporturi nationale si internationale de marfa. Relația companiei noastrecu clienții se datoreaza departamentului de dispecerat care adauga valoare serviciilor noastre de transport national si international de marfa.

Nu sunteți sigur care soluție se potrivește nevoilor dvs. de afaceri?

Servicii Transport Marfa

Beneficiați de experiența noastră în furnizarea de servicii transport marfa, eficiente la lanțurile complexe de aprovizionare nationale si internationale ale unora dintre cele mai mari companii din lume. Beneficiați de orice inovație, indiferent dacă implică o simplă extindere a produselor noastre transport rutier, indiferent dacă aceasta înseamnă o dezvoltare în depozitare sau dacă necesită un model complet nou de lanț de aprovizionare integrat.

Asigurare & Securiate

Beneficiați de experiența noastră în furnizarea de soluții eficiente la lanțurile complexe de aprovizionare globală ale unora dintre cele mai mari corporații din lume.

Livrare rapidă

Beneficiați de orice cotatie transport international marfa, indiferent dacă implică o simplă extindere a produselor noastre de transport international, indiferent dacă aceasta înseamnă o dezvoltare a depozitării.

Suport 24/7

Toate acestea explică de ce veți găsi echipa de asistență remarcabilă la CONFAST LOGISTIC SRL, gata să-și aplice pasiunea pentru soluții în sprijinul afacerii dvs.

contact