Platforme multiple

In functie de nevoia dumneavoastra de transport, echipa noastra de logistica va ofera consultanta si va  pune la dispozitie, din flota diversa de care dispune, tipul de vehicul care se preteaza cel mai bine, in regim grupaj sau exclusiv.

  • Van-uri (sprintere: duba, prelata, frigorifice)– pentru transporturi internationale rapide.
    La cerere, va oferim sprintere cu lift hidraulic; greutate marfa de pana la 1500 kg;
  • Camionete (prelata, duba, frigorifice)– pentru capacitati de incarcare de pana la 3500 kg (3.5 tone); volum interior de aproximativ 33 m3;
  • Camioane (prelata, duba, frigorifice)– pentru capacitati de incarcare de pana la 24 tone.
    Pentru marfuri voluminoase sau de dimensiuni mai mari, va asiguram incarcari in camioane mega sau  jumbo / gat de lebada;
  • Platforme auto / trailere pentru echipametele agabaritice– care au dimensiune mai mare de 13.6 m Lungime, 2.45 m Latime sau 3 m Inaltime sau au greutate mai mare de 24 tone.
SIGUR ȘI SECURIZAT

Beneficiezi de experiența noastră în furnizarea de soluții eficiente pentru complexe lanțurile de aprovizionare la nivel mondial a unora dintre cele mai mari corporații din lume.

LIVRARE RAPIDĂ

Beneficiati de fiecare inovație, indiferent dacă este vorba de o extensie simplu pentru produsele noastre aeriene și maritim, indiferent dacă aceasta înseamnă o dezvoltare în depozitare.

ASISTENȚĂ 24/7

Toate acestea explică de ce veți găsi echipa de sprijin restante la CONFAST LOGISTIC SRL gata să aplice pasiunea pentru soluții în sprijinul afacerii dumneavoastră.

contact